Noord-Brabant

Hallo! Welkom in Noord-Brabant. Noord-Brabant staat bekend om het eten, namelijk de worstenbroodjes, balkenbrij en de Bossche bol. Maar ook om de natuur en de grote steden. Er is van alles te doen en te beleven in deze provincie. Bezoek bijvoorbeeld het DAF-Museum in Eindhoven. Ben je meer van het wandelen of fietsen, kan dat ook uitstekend in Noord-Brabant. Langs gestrekte natuurgebieden als De Peel zijn hier uitstekend voor. Kortom, kijk rustig rond en ontdek Noord-Brabant!

Kanaal van Deurne vlakbij het gemaal

Fiettocht De Peel: Prachtig gebied met dorpjes en veel natuur

Het was prachtig weer om door De Peel te fietsen in Noord-Brabant. Fietsen door De Peel ga je langs landerijen, natuurgebieden en de leuke dorpen. Vanuit Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaegheheb je een prachtige startlocatie om De Peel en omgeving te verkennen.

Oude DAF auto

DAF-museum Eindhoven: Prachtig historisch museum

In Eindhoven is het DAF-Museum te vinden. In dit museum kom je prachtige oude voertuigen tegen welke gemaakt zijn door DAF. Hierbij kun je denken aan auto’s, vrachtwagens, legervoertuigen en bussen. Een bezoek waard wanneer je in Eindhoven en omgeving bent.